Videoja e skandalit Meta-Prifti - Shqiptari i Italisë

Shqipëri

Shumekush e ka pare videon e fundit qe hedh drite mbi ate qe duket te jete nje "biznes" te ulet mes Ilir Metes, zevendekryeministrit te qeverise se sotme te Shqiperise dhe nje ish ministri po te se njejtes qeveri, Dritan Priftit. Eshte e trishtueshme te shohesh e te degjosh ate ka shume e thone, nen ze apo fort, qe shteti shqiptar eshte i qelbur nga koka.

Të gjithe jane te mendimit qe drejtesia shqiptare duhet te zbardhe sa me shpejt te verteten, por nderkohe do te deshironim te dinim mendimin e lexuesve, ndaj po veme ketu nje lidhje me videon ne fjale:

Shumekush e ka pare videon e fundit qe hedh drite mbi ate qe duket te jete nje "biznes" te ulet mes Ilir Metes, zevendekryeministrit te qeverise se sotme te Shqiperise dhe nje ish ministri po te se njejtes qeveri, Dritan Priftit. Eshte e trishtueshme te shohesh e te degjosh ate ka shume e thone, nen ze apo fort, qe shteti shqiptar eshte i qelbur nga koka.

Të gjithe jane te mendimit qe drejtesia shqiptare duhet te zbardhe sa me shpejt te verteten, por nderkohe do te deshironim te dinim mendimin e lexuesve, ndaj po veme ketu nje lidhje me videon ne fjale:

" /> " type="application/x-shockwave-flash" width="430">

embed video plugin powered by Union Development