Diploma e Bossit e marrë në Shqipëri kthehet në parodi - Shqiptari i Italisë

Lifestyle
Trofta këndon “Shqipëria”

Romë, 6 maj 2012 - Historia e diplomës shqiptare të Bossit Jr është kthyer tashmë në video-parodi.

“Është Shqipëria, është Shqipëria, që më ka ndërruar fizionominë”, “të mjafton pak fantazi dhe diplomohesh në mikroekonomi”, kështu i këndon Renzo Bossit vendit ku mund të marrësh çfarëdolloj titulli pa lëvizur nga shtëpia, e pa harxhuar energji.

Mbi këtë temë:

Trofta këndon “Shqipëria”

Romë, 6 maj 2012 - Historia e diplomës shqiptare të Bossit Jr është kthyer tashmë në video-parodi.

“Është Shqipëria, është Shqipëria, që më ka ndërruar fizionominë”, “të mjafton pak fantazi dhe diplomohesh në mikroekonomi”, kështu i këndon Renzo Bossit vendit ku mund të marrësh çfarëdolloj titulli pa lëvizur nga shtëpia, e pa harxhuar energji.

Mbi këtë temë:

" width="540">

embed video plugin powered by Union Development