Fajon: Vizita e Ramës në Beograd historike dhe e rëndësishme për gjithë rajonin - Shqiptari i Italisë

Lifestyle
Deputetja e Parlamentit Evropian, Tanja Fajon përshëndet vizitën e kryeministrit Edi Rama në Beograd si hap të rëndësishëm për të ardhmen e gjithë rajonit.
“Përshëndes vizitën historike të kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama në Serbi. Kjo paraqet hap të guximshëm për të ardhmen e të gjithë rajonit” shkruan eurodeputetja Fajon në Twitter.