Festivali në RTSh. Adrian Lulgjuraj e Bledar Sejko fitojnë me ‘Identitet’ - Shqiptari i Italisë

Lifestyle
Këngëtari nga Ulqini dhe kitaristi shqiptar kanë fituar festivalin e 51-të të Këngës në radiotelevizion dhe do të përfaqësojnë Shqipërinë në Eurovision që do të mbahet në Malmo të Suedisë pranverën e ardhshme.

Këngëtari nga Ulqini dhe kitaristi shqiptar kanë fituar festivalin e 51-të të Këngës në radiotelevizion dhe do të përfaqësojnë Shqipërinë në Eurovision që do të mbahet në Malmo të Suedisë pranverën e ardhshme.

" width="420">

embed video plugin powered by Union Development