Fotografitë e ditës: Vëllezërit Xhaka e nëna e tyre - Shqiptari i Italisë

Lifestyle
Përqafimi i vëllezërve Xhaka që sot luajtën njëri përballë tjetrit, herë e parë që ndodhte në një Evropian dhe nëna e tyre në shkallët e stadiumit, me bluzë me stemë gjysmë flamuri zviceran e gjysmë shqiptar, nuk kanë lënë indiferentë mediat e përdoruesit e rrjeteve sociale.

Përpara takimit:

Gjatë ndeshjes:

Nëna e tyre ndjek ndeshjen: