19 prill 2005: Joseph Ratzinger zgjidhet Papë (video) - Shqiptari i Italisë

Lifestyle

Joseph Ratzinger u ngjit në fronin e shën Pietrit më 19 prill 2005, pas vdekjes së Papës Gjon Pali II. është Papa i 265-të në historinë e Kishës dhe pontifikati i tij, deri më 28 shkurt 2013 zgjat 2872 ditë.

Joseph Ratzinger u ngjit në fronin e shën Pietrit më 19 prill 2005, pas vdekjes së Papës Gjon Pali II. është Papa i 265-të në historinë e Kishës dhe pontifikati i tij, deri më 28 shkurt 2013 zgjat 2872 ditë.

" width="420">

embed video plugin powered by Union Development