Kulla Eiffel ngjyroset kuqezi - Shqiptari i Italisë

Lifestyle

Të gjithë u bashkuan dhe ia dolën. Shqiptarët ngjyrosën mbrëmë kuqezi kullën Eiffel në Paris. Mesa duket  statuset #Alb në të gjitha rrjetet sociale kanë qenë të shumta dhe Shqipëria ka dalë e para t’i japë ngjyrat e saj, kullës simbol të Francës.