Malet e Shqipërisë përtej detit (Foto) - Shqiptari i Italisë

Lifestyle

Malet e Shqipërisë magjepsin fotografët e Puglias. Një tjetër foto spektakolare e maleve të Shqipërisë të fiksuara nga brigjet e Puglias botohet në mediat italiane Është fotoja e Andrea Gravantes e bërë më 6 shkurt 2016 dhe e botuar në leccesette.it.

Në vijim disa të tjera të botuara kohët e fundit në site të ndryshme:

Nga Alfonso Zuccalà

Nga Cosimo Trono

Nga Paolo Laku

Nga Roberto Rocca