Shqipëria votoi. Shumë protestuan duke shkarravitur fletën e votimit (FOTO) - Shqiptari i Italisë

Lifestyle

Janë me dhjetëra fletat e votimit të kthyera në të pavlefshme sepse votuesit i kanë përdorur për të shprehur protestën e pakënaqësinë ndaj klasës politike. I kanë shkarravitur, i kanë fotografuar (është e ndaluar!) dhe i kanë botuar në rrjetet sociale. Ja disa nga përmbledhja e botuar në Facebook nga faqja “Jeta osh qef”:

Shiko të gjitha: 

Qyfyret nuk paskan fund sot. :D

Posted by JETA OSH QEF on Domenica 21 giugno 2015