Tifozët shqiptarë festë rrugëve të Lionit - Shqiptari i Italisë

Lifestyle
Qyteti i Lionit është mikpritësi i përballjes mes Rumanisë dhe Shqipërisë që zhvillohet sonte në mbrëmje.
I gjithë qyteti tashmë është pushtuar nga shqiptarët.
Gjatë gjithë natës shqiptarët kanë kënduar këngë patriotike në përkrahje të kombëtares.
Kjo festë ka vijuar edhe gjatë ditës së sotme ku mijra tifozë shqiptarë po popullojnë rrugët e Lionit.
Qytetarët vendas francezë, e kanë vlerësuar lart kulturën e tifozëve shqiptarë. (ATSh)