UEFA: Bravo FShF! - Shqiptari i Italisë

Sport

Nuk ka munguar as urimi i UEFA-s për fitoren e Shqipërisë. Pas përfundimit të ndeshjes Rumani-Shqipëri, federata e futbollit europian ka uruar Shqipërinë fitoren me një mesazh të thjeshtë por shumë domethënës.

“Bravo Federata Shqiptare e Futbollit”, shkruan organi më i lartë sportiv europian. Nuk kanë munguar urimet e UEFA-s edhe më parë për tifozerinë e jashtëzakonshme shqiptare, për sportivitetin dhe mënyrën e sjelljes në stadium para dhe pas ndeshjes.