in

17 shkurt 2008. Si përcillej Pavarësia e Kosovës në faqet e para të gazetave

Kosova feston sot dhjetë vjet pavarësi

Ja faqet e para të disa gazetave më 18 shkurt 2008, një ditë pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Nga përshëndetjet e gazetave amerikane e europiane, tek dyshimet e disa prej gazetave të Europës dhe deri tek tërbimi serb në faqet e gazetës Blic, e cila është e vetmja që ve në faqe të parë protestat serbe dhe jo flamujt kuqezi të ngazëllimit festiv kosovar. “Kosova e rrëmbyer” titullon e përditshmja e Beogradit Blic poshtë mbititullit “17 shkurt 2008 – datë e re në historinë e Serbisë”.

Lexo edhe:

 


Defekt në sistemin e Gjendjes Civile në Shqipëri, probleme në zyrat konsullore

L’ultimo identikit della comunità albanese in Italia