in

Abruzzo. Udhëtonte me 33 kg drogë në makinë. Arrestohet 33-vjeçari Koroveshi

Është ndaluar për kontroll në daljen Vasto Sud të autostradës A14

Romë, 29 gusht 2013 – Kishte 31 pako, me 33 kg marihuanë, të futura në bagazhin e Mercedesit Classe A. Këtë kanë zbuluar karabinierët gjatë një kontrolli rutinë në daljen Vasto Sud të autostradës A14 që kanë arrestuar shoferin, punëtorin Erjon Koroveshi, 33 vjeç prej vitesh rezident në San Salvo të provincës së Chietit.

Kur kanë ndaluar makinën për një kontroll dokumentesh, karabinierët kanë nisur të dyshojnë sepse makina dukej shumë e ulur në pjesën e pasme dhe për shkak të nervozizmit të 33-vjeçarit ndaj kanë i kërkuar të hapte bagazhin.

Kanë sekuestruar drogën e kanë shoqëruar Koroveshin në burgun e Vastos.

Tetë të kërkuar nga drejtësia italiane ekstradohen nga Shqipëria

Cittadinanza. Come calcolare il reddito per la domanda?