in

Arrestohet në Firencë një shqiptar i dënuar për vrasje në Shqipëri

Romë, 8 prill 2011 – Në mes të natës shëtiste i qetë nëpër rrugët e Porte Nuove në Firenze, edhe pse mbi të rëndonte një urdhër arresti ndërkombëtar për vrasje dhe mbajtje të paligjshme armësh lufte dhe municionesh. Është fjala për një 38 vjeçar shqiptar të kapur rreth orës 5.30 të mëngjesit në Firence.

38 vjeçari kërkohej në Shqipëri ku është i dënuar me burgim të përjetshëm.

Kosovë: Pacolli emërohet zëvendës kryeministër

Romë 2011: “Ndalohet hyrja për kafshët dhe imigrantët”