in

Barbara D’Urso në Tiranë për të intervistuar politikanët shqiptarë para zgjedhjeve

Për emisionin e posaçëm elektoral “Kontratë për Shqipërinë” të kanalit televiziv Agon, D’Urso do të intervistojë Bamir Topin, Ilir Metën dhe Mimi Kodhelin

Barbara D’Urso në ambasadën italiane në Tiranë gjatë festimeve të 2 qershorit për festën e Republikës. Takon presidentin Nishani, mes ish ambasadorit shqiptar në Romë Kola dhe ambasadorit aktual të Italisë në Shqipëri, Gaiani
Romë, 7 qershor 2013 – Sikur Shqipërisë t’i mungonin gazetarët, Agon Channel i sipërmarrësit italian Francesco Becchetti çon nga Milano në Tiranë Barbara D’Urso, prezantuesen e njohur të Canale5, të cilës i ka besuar një program elektoral me tre pjesë që do të transmetohet para zgjedhjeve. Programi quhet “Kontratë për Shqipërinë” e do të nisë transmetimin nga 12 qershori.  

Edhe pse të tria pjesët e programit tashmë janë regjistruar, ende nuk dihen me siguri emrat e të intervistuarve. Fillimisht qarkullonin emrat e liderëve, e në pamundësi, të një përfaqësuesi, të tre forcave politike më të mëdha në Shqipëri: Sali Berisha për PD-në, Ilir Meta për LSI-në dhe Mimi Kodheli për PS-në (Edi Rama nuk kishte pranuar të shkonte). Por burime të tjera, nga kanali Agon, thonë se edhe Berisha nuk ka pranuar, dhe se mes të intervistuarve është ish presidenti i Shqipërisë Bamir Topi, kryetar Frymës së re Demokratike.

Politikanët nuk do të vihen përballë njëri tjetrit, secili prej tyre do të ketë një emision të veçantë ku do t’u përgjigjen pyetjeve që do t’u drejtojë D’Urso mbi çështje politike e programin e tyre elektoral, mbi jetën private dhe së fundi do të ballafaqohen me një politikan italian, të të njëjtit krah politik. Për shembull, flitet se për mbrëmjen gjatë të cilës duhet të jetë e ftuar Mimi Kodheli, politikani italian që do të ketë në krah do të jetë Livia Turco e PD-së, ndërsa në krah të Ilir Metës duhet të jetë Stefania Craxi.

Shqiptari i Italisë

Macerata. Merrnin padrejtësisht pensionin social, denoncohen 14 shqiptarë

Università. Slittano a settembre i test per le facoltà a numero chiuso