in

Bota Shqiptare 249 – Shqiptarë të Italisë 2010

Një vëmendje të veçantë, lexuesit u kushtojnë “Shqiptarëve të Italisë”: nga artistë të suksesshëm si Adrian Paci, Agim Sulaj, Helidon Xhixha, Kledi Kadiu, shkrimtarë e poetë me zë si Anilda Ibrahimi, Ron Kubati, Çezarin Toma, sportistë të zotë si djemtë e Kombëtares shqiptare të Rugby-t, Erjon Tola, Haki Doku, të rinj të suksesshëm, përfaqësues të brezit të dytë, apo të fëmijëve të ardhur në Itali me prindërit, si Ina Bisha, Gaia Sokoli, Geri Zheji Ballo, Erion Kadilli, Henri Ibi deri te profesionistë, sipërmarrës të suksesshëm, si Fundim Gjepali, Kel Gjondrekaj, etj.

Në numrin e fundit të vitit të Botës Shqiptare, ribotojmë pikërisht shkrimet për disa nga këta shqiptarë, dhe ju urojmë bashkë me ta Gëzuar festat e fundvitit. Shkrimet për të gjithë të tjerët që nuk kishim mundësi të përfshinim në këto faqe, mund t’i lexoni në këtë rubrikë të shqiptariiitalise.com. Këtu do të gjeni edhe lajmet më të fundit, edhe gjatë ditëve të festave.

Shkarko gazetën Bota Shqiptare 249

Koncert në kujtim të Besnikut, kundër vdekjeve në punë

Klara, koreografja e kombëtares italiane të gjimnastikës ritmike