in

Brindisi, 20 vjet pas eksodit – Ekspozita

Në kuadrin e veprimtarive të organizuara më 11, 12, 13 mars në Brindisi, me rastin e 20-vjetorit të zbarkimeve të shqiptarëve në mars të vitit 1991, në ish konventin Scuole Pie, është hapur një ekspozitë fotografike.

Krahas rreth njëzet fotografive të zbarkimeve të fotografit Damiano Tasco, edhe copëza nga gazetat e atyre ditëve dhe filmime të televizioneve lokale mes të sapombërriturve.

Ekspozita do të jetë e hapur deri më 20 mars 2011.

{gallery}brindisimarzo1{/gallery}

Gjysma e italianëve të shqetësuar për imigracionin

Shkrimtarët e huaj në Itali mes letërsisë dhe gazetarisë