More stories

 • in

  “Ju tregoj për vendin tim”, shkolla shqipe Scanderbeg e Parmës feston 1 Qershorin

  Shoqatat informojnë Të dielën, më 29 maj, “Scanderbeg Parma” për të dhjetin vit radhazi festoi 1 Qershorin, Festën Ndërkombëtare e Fëmijëve. Këtë vit nxënësit tanë u paraqitën me një shfaqe kushtuar origjinës, lidhjeve dhe rrënjëve tona të quajtur “Ju tregoj për vendin tim”. Me hartën e trojeve shqiptare me zemra të kuqe të pikturuara nga […] More

 • in

  Dona un giocattolo per i bambini in Albania

  Da undici anni, ASA – L’Altra Sponda dell’Adriatico raccoglie in Italia giocattoli e zaini contenenti cartoleria e cancelleria che porta in Albania, ai bambini negli ospedali e nei villaggi rom. Ha preso avvio l’undicesima edizione (2016-2017) della raccolta “Regala un gioco ai bambini degli ospedali ed istituti albanesi”, organizzata dall’ASA-L’Altra Sponda dell’Adriatico/L’Autre Rivage de l’Adriatique, […] More

 • in

  Dona un giocattolo per i bambini in Albania

  Da undici anni, ASA – L’Altra Sponda dell’Adriatico raccoglie in Italia giocattoli e zaini contenenti cartoleria e cancelleria che porta in Albania, ai bambini negli ospedali e nei villaggi rom. Ha preso avvio l’undicesima edizione (2016-2017) della raccolta “Regala un gioco ai bambini degli ospedali ed istituti albanesi”, organizzata dall’ASA-L’Altra Sponda dell’Adriatico/L’Autre Rivage de l’Adriatique, […] More

 • in

  Scanderbeg e shqiptarët e Parmës në festë për fitoren e kampionatit

  Të dielën e fundit të kampionatit të kategorisë së dytë, grupi D, u zhvillua ceremonia e fitores së titullit kampion nga Scanderbeg. Kryetari i Bashkisë së Parmës, Pizzarotti: “Jeni shembulli konkret se si sporti është mjet integrimi dhe bashkimi midis njerëzve dhe etnive të ndryshme”Reportazh nga Marion Gajda Ditën e diel në Parma u zhvillua […] More

 • in

  Scanderbeg e shqiptarët e Parmës në festë për fitoren e kampionatit

  Të dielën e fundit të kampionatit të kategorisë së dytë, grupi D, u zhvillua ceremonia e fitores së titullit kampion nga Scanderbeg. Kryetari i Bashkisë së Parmës, Pizzarotti: “Jeni shembulli konkret se si sporti është mjet integrimi dhe bashkimi midis njerëzve dhe etnive të ndryshme”Reportazh nga Marion Gajda Ditën e diel në Parma u zhvillua […] More

 • in

  Scanderbeg e shqiptarët e Parmës në festë për fitoren e kampionatit

  Të dielën e fundit të kampionatit të kategorisë së dytë, grupi D, u zhvillua ceremonia e fitores së titullit kampion nga Scanderbeg. Kryetari i Bashkisë së Parmës, Pizzarotti: “Jeni shembulli konkret se si sporti është mjet integrimi dhe bashkimi midis njerëzve dhe etnive të ndryshme”Reportazh nga Marion Gajda Ditën e diel në Parma u zhvillua […] More

 • in

  Klosi, takim me të rinjtë shqiptarë që jetojnë në Belgjikë

  U prezanton Programin kombëtar të praktikave të punës Bruksel, 4 maj 2016 – Gjatë qëndrimit në Bruksel, ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi zhvilloi mbrëmë një takim me të rinjtë shqiptarë që jetojnë dhe studiojnë në Belgjikë të organizuar nga Ambasada e Shqipërisë në Belgjikë dhe “Vlera”, organizata e studentëve shqiptaë në atë […] More

 • in

  Klosi, takim me të rinjtë shqiptarë që jetojnë në Belgjikë

  U prezanton Programin kombëtar të praktikave të punës Bruksel, 4 maj 2016 – Gjatë qëndrimit në Bruksel, ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi zhvilloi mbrëmë një takim me të rinjtë shqiptarë që jetojnë dhe studiojnë në Belgjikë të organizuar nga Ambasada e Shqipërisë në Belgjikë dhe “Vlera”, organizata e studentëve shqiptaë në atë […] More