More stories

 • in

  Shqipëria 3 Armenia 0. Shqipëria shumë pranë kualifikimit

    Shqipëria kryeson me rezultatin 3-0 në Armeni në ndeshjen që po luhet në stadiumin Vazgen Sargsyan në Jerevan me kapacitet 14.935 spektatorë, e vlefshme për Grupin I në eleminatoret për kampionatin evropian, “Francë 2016”.   Kjo është ndeshja e fundit që Kombëtarja shqiptare zhvillon në këto eleminatore. Fitorja, mungojnë akoma 10 minuta nga fundi i […] More

 • in

  Shqipëria 3 Armenia 0. Shqipëria shumë pranë kualifikimit

    Shqipëria kryeson me rezultatin 3-0 në Armeni në ndeshjen që po luhet në stadiumin Vazgen Sargsyan në Jerevan me kapacitet 14.935 spektatorë, e vlefshme për Grupin I në eleminatoret për kampionatin evropian, “Francë 2016”.   Kjo është ndeshja e fundit që Kombëtarja shqiptare zhvillon në këto eleminatore. Fitorja, mungojnë akoma 10 minuta nga fundi i […] More

 • in

  Futboll. Disa shifra e fakte në pritje të Shqipëri-Serbi

  Në prag të ndeshjes mes Shqipërisë dhe Serbisë në “Elbasan Arena”, në kuadër të eliminatoreve të Evropianit, renditja e disa fakteve historike por edhe të ditëve të sotme japin një ide më të qartë mbi dallimet mes ekipeve përfaqësuese. 1. Federata Shqiptare e Futbollit është pranuar në FIFA në vitin 1932, ndërsa ajo serbe është […] More

 • in

  Futboll. Disa shifra e fakte në pritje të Shqipëri-Serbi

  Në prag të ndeshjes mes Shqipërisë dhe Serbisë në “Elbasan Arena”, në kuadër të eliminatoreve të Evropianit, renditja e disa fakteve historike por edhe të ditëve të sotme japin një ide më të qartë mbi dallimet mes ekipeve përfaqësuese. 1. Federata Shqiptare e Futbollit është pranuar në FIFA në vitin 1932, ndërsa ajo serbe është […] More