More stories

 • in

  Klaudia Pepa magjeps Massimo Ranierin e publikun (Video)

  Balerina shqiptare Klaudia Pepa vazhdon me sukses garën e saj në Amici të Maria De Filippit. Performancë pas performance, me zotësinë e saj ajo po bën për vete publikun e jurinë e tashmë janë të shumtë ata që shohin tek ajo fituesen e kategorisë për këtë vit. Në emisionin e mbrëmshëm ajo ka vallëzuar nën […] More

 • in

  Klaudia Pepa magjeps Massimo Ranierin e publikun (Video)

  Balerina shqiptare Klaudia Pepa vazhdon me sukses garën e saj në Amici të Maria De Filippit. Performancë pas performance, me zotësinë e saj ajo po bën për vete publikun e jurinë e tashmë janë të shumtë ata që shohin tek ajo fituesen e kategorisë për këtë vit. Në emisionin e mbrëmshëm ajo ka vallëzuar nën […] More

 • in

  Arjan Shehaj dhe “Gjeometritë Poetike” të Artit Shqiptar

  “Gjeometri poetike”, të tilla janë trajtat e përvijuara  nga dora e Arjan Shehaj, i cili përcjell energji dhe kthjelltësi. I riu shqiptar që vjen nga Akademia e Arteve e Brerës në Milano, është në Ripa Teatina me një ekspozitë të tijën, e hapur deri më 16 Maj Nga Fioralba DUMA, Fotografitë ©Matteo Girola Artisti i […] More

 • in

  Arjan Shehaj dhe “Gjeometritë Poetike” të Artit Shqiptar

  “Gjeometri poetike”, të tilla janë trajtat e përvijuara  nga dora e Arjan Shehaj, i cili përcjell energji dhe kthjelltësi. I riu shqiptar që vjen nga Akademia e Arteve e Brerës në Milano, është në Ripa Teatina me një ekspozitë të tijën, e hapur deri më 16 Maj Nga Fioralba DUMA, Fotografitë ©Matteo Girola Artisti i […] More

 • in

  Arjan Shehaj e le “Geometrie Poetiche” dell’Arte Albanese

  “Geometrie poetiche”, sono tali le forme tratteggiate dalla penna di Arjan Shehaj, che trasmettono energia e purezza. Il giovane albanese che viene dall’Accademia delle Belle Arti di Brera in Milano, è a Ripa Teatina con una  mostra personale, aperta fino al 16 Maggio Il giovane artista che si è appena specializzato all’Accademia di Brera a […] More

 • in

  Arjan Shehaj e le “Geometrie Poetiche” dell’Arte Albanese

  “Geometrie poetiche”, sono tali le forme tratteggiate dalla penna di Arjan Shehaj, che trasmettono energia e purezza. Il giovane albanese che viene dall’Accademia delle Belle Arti di Brera in Milano, è a Ripa Teatina con una  mostra personale, aperta fino al 16 Maggio Il giovane artista che si è appena specializzato all’Accademia di Brera a […] More

 • in

  Tomorr Kajtazi, mbreti i shitjeve derë më derë

  Gjatë viti të shkuar ka shitur 1331 fshesa me korrent të një prej markave më të njohura, duke merituar nga ndërmarrja çmimin “Shitësi i vitit”. Të qenit i huaj natyrisht nuk e ka ndihmuar: “Gjithnjë ka pak mosbesim ndaj të huajve. Por në fund të fundit, njerëzit shkojnë përtej stereotipeve nëse lidh me ta një […] More

 • in

  Tomorr Kajtazi, mbreti i shitjeve derë më derë

  Gjatë viti të shkuar ka shitur 1331 fshesa me korrent të një prej markave më të njohura, duke merituar nga ndërmarrja çmimin “Shitësi i vitit”. Të qenit i huaj natyrisht nuk e ka ndihmuar: “Gjithnjë ka pak mosbesim ndaj të huajve. Por në fund të fundit, njerëzit shkojnë përtej stereotipeve nëse lidh me ta një […] More

 • in

  Ermal Meta, shqiptari i Sanremove

  Në festivalin e muzikës së lehtë italiane është i shtëpisë vitet e fundit, njëherë duke u ngjitur në skenë me grupin e tij “La fame di Camilla” e më pas si autor këngësh të interpretuara nga të tjerë. Ermali ka krijuar edhe për këngëtarë të njohur si Patty Pravo, Marco Mengoni, Francesco Renga, Giusy Ferreri, Zero […] More

 • in

  Ermal Meta, shqiptari i Sanremove

  Në festivalin e muzikës së lehtë italiane është i shtëpisë vitet e fundit, njëherë duke u ngjitur në skenë me grupin e tij “La fame di Camilla” e më pas si autor këngësh të interpretuara nga të tjerë. Ermali ka krijuar edhe për këngëtarë të njohur si Patty Pravo, Marco Mengoni, Francesco Renga, Giusy Ferreri, Zero […] More