in

Diplomohu menjëherë. Shko në Trotaelode.com

Quhet Trotaelode.com, web-site që në kohë reale të jep një diplomë të një shkolle të lartë shqiptare, si ajo e Renzo Bossit.

Nuk të kërkohet të ndjekësh leksione apo të kesh mbaruar më parë shkollën e mesme, e më kryesorja nuk duhet të paguash asnjë qindarkë.  Të nevojitet një kompjuter me një lidhje interneti dhe njohuri vërtet fillestare të lundrimit on-line.

Shko në adresën web Trotaelode.com, plotëso formularin me pak të dhëna personale, zgjidh degën, datën e diplomimit dhe … shkarko e shtyp diplomën.

Diplomohu edhe tiMbi 11.000 vetë e kanë shkarkuar diplomën e tyre brenda pak orëve. 

Speciale – Diploma shqiptare e Renzo Bossit

Në Shqipëri 36 sportele punësimi për emigrantët e kthyer

Për ndryshimin e rezidencës nuk shkon më në Komunë. Kërkesa me postë, faks apo internet