in

Humor e biznes në Gjermani: “Së shpejti dron shqiptar, flamuri falas”

Një qendër tregtare e mallrave elektronike e rrjetit “Media Market” në Gjermani ka menduar të shfrytëzojë në të mirë të saj atë çka ndodhi në stadiumin Partizan të Beogradit.
Llojin e dronit të përdorur për të vënë në fluturim banderolën e famshme, e kanë pagëzuar “Droni shqiptar”. Dhe kanë vënë në hyrje një pankartë publicitare ku lexohet: “Së shpejti droni shqiptar në Media Marketin tënd. Unik në llojin e tij: flamuri i Shqipërisë së Madhe falas”

Shqiptari i Italisë
(Ndiqni Shqiptariiitalise.com edhe në Facebook dhe Twitter)

 

Grosseto. Vrasësi i Klevis Kukës dënohet me rreth 15 vjet burg

Serbi-Shqipëri. Ja pse FShF i kërkon UEFA-s fitoren në tavolinë