in

I kapur pas barkës që fundoset, ja si shpëtohet refugjati në mes të detit (video)

Është një nga të mbijetuarit e paktë të mbytjes së një barke mes Turqisë dhe ishullit Lesbo. Shiko videon e xhiruar nga ekipi i shpëtimit

 

Turqi, 10 shkurt 2016 – Vetëm, në mes të detit, i kapur me të gjitha forcat pas bashit të një barke që po fundosej.

Është një nga pak të mbijetuarit e mbytjes së radhës mes Turqisë dhe Greqisë. Sipas dëshmitarëve, në barkë ishin rreth dyzet persona, e njëzeteshtatë prej tyre u gjetën të vdekur, katër u shpëtuan, të tjerët janë të zhdukur.

Një helikopter i Rojes bregdetare turke e gjeti të dielën e shkuar personin në ujërat mes Edremit-ti dhe ishullit Lesbo. Një shpëtimtar është ulur në det dhe i shpëtoi jetën. Ja videoja e xhiruar nga ekipi i shpëtimit:

Flukset 2016. Nis përgatitja e kërkesave për 13 mijë punonjësit sezonalë

Komuniteti shqiptar në Itali në shifra. Raporti i ri