in

Le Iene në Lazarat. Përpara dhe gjatë operacionit të policisë

Në emisionin e mbrëmshëm të programit televiziv Le Iene u transmetua një reportazh i gjerë i gazetarit Luigi Pelazza mbi Lazaratin. Thuajse i gjithë ishte i përqendruar në periudhën para operacionit të policisë, dhe vetëm minutat e fundit të reportazhit jepen filmime nga nisja e operacionit të kësaj vere, mbi të cilin gazetari premton se së shpejti do të ketë një reportazh të ri të zgjeruar.

Ata që kanë humbur emisionin e mbrëmshëm, të shtypin mbi foton këtu poshtë për të parë të gjithë reportazhin e Le Iene:

 

Maksimumi tre muaj në qendrat e dëbimit. Senati thotë “po”

Skandali i Bankës. Kuvendi shkarkon guvernatorin dhe kryeinspektoren