More stories

 • in

  Gianni De Biasi, “Doctor Honoris Causa” nga UET

  “Për rolin e veçantë që së bashku me ekipin kombëtar, nëpërmjet sukseseve të tij ndërkombëtare ka ndikuar cilësisht në ndryshimin e imazhit ndërkombëtar të shqiptarëve; duke kontribuar kësisoj fuqimisht në krijimin e një ndjenje kombëtare në brezat e ndryshëm të shqiptarëve, brenda dhe jashtë vendit, kryesisht tek të rinjtë, duke i afruar gjithnjë e më […] More

 • in

  Gianni De Biasi, “Doctor Honoris Causa” nga UET

  “Për rolin e veçantë që së bashku me ekipin kombëtar, nëpërmjet sukseseve të tij ndërkombëtare ka ndikuar cilësisht në ndryshimin e imazhit ndërkombëtar të shqiptarëve; duke kontribuar kësisoj fuqimisht në krijimin e një ndjenje kombëtare në brezat e ndryshëm të shqiptarëve, brenda dhe jashtë vendit, kryesisht tek të rinjtë, duke i afruar gjithnjë e më […] More

 • in

  Taksa mbi lejeqëndrimet. “Qeveria ta heqë menjëherë”

  Cgil dhe Inca kërkojnë respektimin e sentencës së Gjykatës Evropiane të Drejtësisë. Letër ministrave Alfano dhe Padoan Romë, 3 tetor 2015 – Kontributi për lëshimin e përtëritjen e lejes së qëndrimit, nga 80 deri në 200 euro në ngarkim të imigrantëve është i tepruar, nuk justifikohet nga shpenzimet e Shtetit për lëshimin apo përtëritjen e […] More

 • in

  Taksa mbi lejeqëndrimet. “Qeveria ta heqë menjëherë”

  Cgil dhe Inca kërkojnë respektimin e sentencës së Gjykatës Evropiane të Drejtësisë. Letër ministrave Alfano dhe Padoan Romë, 3 tetor 2015 – Kontributi për lëshimin e përtëritjen e lejes së qëndrimit, nga 80 deri në 200 euro në ngarkim të imigrantëve është i tepruar, nuk justifikohet nga shpenzimet e Shtetit për lëshimin apo përtëritjen e […] More

 • in

  Taksa mbi lejeqëndrimet. “Qeveria ta heqë menjëherë”

  Cgil dhe Inca kërkojnë respektimin e sentencës së Gjykatës Evropiane të Drejtësisë. Letër ministrave Alfano dhe Padoan Romë, 3 tetor 2015 – Kontributi për lëshimin e përtëritjen e lejes së qëndrimit, nga 80 deri në 200 euro në ngarkim të imigrantëve është i tepruar, nuk justifikohet nga shpenzimet e Shtetit për lëshimin apo përtëritjen e […] More

 • in

  Taksa mbi lejeqëndrimet. “Qeveria ta heqë menjëherë”

  Cgil dhe Inca kërkojnë respektimin e sentencës së Gjykatës Evropiane të Drejtësisë. Letër ministrave Alfano dhe Padoan Romë, 3 tetor 2015 – Kontributi për lëshimin e përtëritjen e lejes së qëndrimit, nga 80 deri në 200 euro në ngarkim të imigrantëve është i tepruar, nuk justifikohet nga shpenzimet e Shtetit për lëshimin apo përtëritjen e […] More

 • in

  Rrahin një të mitur me aftësi të kufizuara, arrestohen dy shqiptarë

  Eduart Moni dhe Roland Dauti duhet të përgjigjen për dhunë në rrethana rënduese dhe diskriminim racial Romë, 3 tetor 2015 – E ulët, e turpshme dhe e dënueshme me ligj ajo çka kanë bërë dy ditë më parë në një autobus urban të Romës dy shqiptarë Eduart Moni, 33 vjeç, dhe Roland Dauti, 32. Një […] More

 • in

  Rrahin një të mitur me aftësi të kufizuara, arrestohen dy shqiptarë

  Eduart Moni dhe Roland Dauti duhet të përgjigjen për dhunë në rrethana rënduese dhe diskriminim racial Romë, 3 tetor 2015 – E ulët, e turpshme dhe e dënueshme me ligj ajo çka kanë bërë dy ditë më parë në një autobus urban të Romës dy shqiptarë Eduart Moni, 33 vjeç, dhe Roland Dauti, 32. Një […] More

 • in

  Kultivimi i marihuanës në Shqipëri, GdF zbulon 1368 parcela

  Përfundon misioni italian i fluturimeve i Guardia di Finanza-s mbi territorin shqiptar për zbulimin e tokave të mbjella me kanabis. Policia shqiptare ka shkatërruar 700 mijë bimë që, të shitura me pakicë në tregun evropian, do të kishin sjellë fitime deri në 7 miliardë euro Tiranë, 3 tetor 2015 – Përfundon  misioni italian i fluturimeve me […] More

 • in

  Kultivimi i marihuanës në Shqipëri, GdF zbulon 1368 parcela

  Përfundon misioni italian i fluturimeve i Guardia di Finanza-s mbi territorin shqiptar për zbulimin e tokave të mbjella me kanabis. Policia shqiptare ka shkatërruar 700 mijë bimë që, të shitura me pakicë në tregun evropian, do të kishin sjellë fitime deri në 7 miliardë euro Tiranë, 3 tetor 2015 – Përfundon  misioni italian i fluturimeve me […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.