in

Arrest shtepie, por s’ka shtepi. Perfundon ne burg.

Një ngjarje e pabesueshme ajo që i ka ndodhur shqiptarit 37 vjeçar Florian Limonaj. Ai qe akuzuar për një vjedhje në një dyqan bizhuterish në Marina Centro, të Riminit. Por vjedhja, e kryer më 5 janar të këtij viti, dyshohet se nuk është vepër e shqiptarit. Ekspertiza ka zbuluar shenja kodi gjenetik në paruken dhe në dorezat e braktisura nga hajduti, po këto nuk përputhen me ato të Florianit. Aq më shumë që një grua, e pranishme në vendin e ngjarjes, nuk e ka njohur shqiptarin me siguri si autorin e vjedhjes. Për këto arsye atij i është dhënë arrest shtëpie, por ku ka mbërritur në banesë, Florian Limonaj mori vesh se qiradhënësi e kishte nxjerrë nga shtëpia. Duke mos pasur asnjë vend tjetër ku mund të qëndronte, është detyruar të kthehet në burg, ku do t’i duhet të presë vendimin përfundimtar të gjykatësit

Shqiptari me Audi Q7 kontromano ne autostrade vret kater vete

Arratiset serish Begolli. Kesaj here nga spitali psikiatrik