in

Me Ria Money Transfer mbani afër të dashurit tuaj në Shqipëri edhe kur jeni larg!

Ria është një ofrues global i shërbimeve financiare me një nga rrjetet më të mëdha të transferimit të parave në botë. Ne kemi më shumë se 580,000 vendndodhje fizike në 194 vende dhe territore, duke përfshirë më shumë se 800 në të gjithë Shqipërinë. Ne ofrojmë gjithashtu transferta direkte në mbi një milion llogari bankare shqiptare, me tarifa që fillojnë nga 2.50 €.

Standardet tona të ppajtueshmërisë janë lider në industri dhe reputacioni për shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit nënkuptojnë që ju mund të mbështeteni në një përvojë të sigurt, të përballueshme dhe të përshtatshme kur përdorni Ria, për të mbështetur të dashurit tuaj në Shqipëri.

Ria Money Transfer është një lider global në industrinë e transfertave ndërkufitare të parave dhe segmentin e biznesit të Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT).

L’accordo Italia-Albania divide gli esperti: continua il dibattito tra legittimità e tutela dei migranti

Un innovativo accordo penitenziario tra Italia e Albania per la riabilitazione dei detenuti