in

Arrestohen dy të rinj me 600 gramë kokainë

Janë ndjekur nga dy makina të karabinierëve në autostradë nga Loreto në Civitanova

Marsel Mati, 21 vjeç dhe  Arta Milloshi 23 vjeç janë arrestuar nga karabinierët e Osimos në Marche, me akuzën e trafikut të lëndëve narkotike. Në automjetin e tyre u gjetën 600 gramë kokainë e patër, e cila në treg vlen  rreth 200 mijë euro.

Ata janë dalluar nga forcat e rendit ndërsa po udhëtonin me shpejtësi të madhe në afërsi të një postblloku. Më pas janë ndjekur deri në daljen e Civitanova Marche të autostradës A14. 

Shqiptari i Italise

Bashkimet familjare. “Në Milano një vit e gjysmë pritje”

Rezidenca. Regjistrimi në zyrat e Gjendjes Civile në Itali