More stories

  • in

    Brindisi, 20 vjet pas eksodit – Ekspozita

    Në kuadrin e veprimtarive të organizuara më 11, 12, 13 mars në Brindisi, me rastin e 20-vjetorit të zbarkimeve të shqiptarëve në mars të vitit 1991, në ish konventin Scuole Pie, është hapur një ekspozitë fotografike. Krahas rreth njëzet fotografive të zbarkimeve të fotografit Damiano Tasco, edhe copëza nga gazetat e atyre ditëve dhe filmime […] More