in

Bota në Castiglione

Të dielën, më 26 shtator, në kuadrin e veprimtarive “Bota në Castiglione”, shoqata shqiptare “Integriamoci Insieme” do të ofrojë për publikun muzikë e folklor nga Shqipëria

Romë 24 shtator 2010 – Të dielën, më 26 shtator 2010, komuna e Ravenna-s dhe Përfaqësia e shtetasve të huaj të komunës, në bashkëpunim me shoqatat vepruese në territor, organizon aktivitetin “Il mondo a Castiglione”. Duke nisur nga ora 14.00, në zonën e gjelbër të Pallatit Grossi, ushqim, muzikë, prodhime artizanati, lojëra për fëmijë do të gjallërojnë pasditen e Castiglione-s.

mondo castiglioneNë programin e pasur të veprimtarisë parashikohet edhe muzikë dhe folklor nga Shqipëria që do të sigurohen nën kujdesin e shoqatës “Integriamoci Insieme” të drejtuar nga Liljana Picari.

Pasditja festive do të nisë me përshëndetjet e autoriteteve për të vazhduar më pas, me një koncert të korit të Unicef-it të Ravenna-s, me muzikë nigeriane, senegaleze, shqiptare. Në zonën e gjelbër rreth pallatit Grossi do të shtrohen edhe banakë me ushqime tipike etnike dhe romanjole, apo produkte artizanati tipike të vendeve të ndryshme.

Shkarko programin

Ndërron jetë Imzot Eleuterio Fortino

Dita e Klandestinit