in

Digjet në shtëpi e humbet jetën Ndue Nikolli

Romë 15 shtator 2011 – Ka humbur jetën në Marina di Carrara shqiptari Ndue Nikolli, i cili është djegur në banesën e tij. Me sa dihet ai është përfshirë nga zjarri pasi ka ndezur një furnelë me gaz, e cila me sa duket ka pasur një defekt. Ndoshta një derdhje gazi që qe fatale.

49 vjeçari, murator e baba i katër fëmijëve, ndodhej i vetëm në shtëpi kur ka ndodhur aksidenti. Njëri prej djemve të tij ka dëgjuar shpërthimin dhe është munduar të shpëtojë të atin. Por ndërkohë ai kishte ndërruar jetë.

Lega ndërron mendim: “Tatim i remitancave edhe për të rregulltit”

Berisha: “Nënshtrojuni regjistrimit si qytetarë të lirë”