in

Dy të rinj shqiptarë gjenden të vdekur. Njëri i djegur, tjetri i mbytur

Ish kazerma ku u gjet trupi i djegur i Daniel Misirajt
Brenda pak ditëve në Itali janë gjetur kufomat e dy shqiptarëve të rinj në moshë, 24 vjeç njëri e 21 tjetri.

I pari është Daniel Misiraj nga Kurjani i Fierit rezident në Firence. Kufoma e tij është gjetur e karbonizuar më 5 qershor në ish kazermën “Gonzaga”.

Sipas forcave të rendit, 24-vjeçari është vrarë me thikë në fyt e më pas është djegur. Hetuesit kanë arritur të zbulojnë identitetin e tij falë shenjave të gishtërinjve të njërës dorë që i kish mbetur e pashkatërruar nga flakët.

Arian Rexha
Kufoma tjetër, ajo e 21 vjeçarit Arian Rexha nga Durrësi, është rikuperuar më 9 qershor në det në San Lorenzo al Mare të Imperias.

Sipas forcave të rendit, Rexha bashkë me 2 persona të tjerë ishte pikasur natën mes 2 dhe 3 qershorit teksa përpiqeshin të vidhnin një dyqan. Për t’i shpëtuar policisë djali është hedhur në det në zonën e  Prino-s. Kërkimet zgjatën disa ditë pa asnjë rezultat deri sa deti nxori kufomën e tij pranë bregut.

 

 

Lecco. Keqtrajton të shoqen arrestohet 48-vjeçari

Banka e Shqipërisë: Bien remitancat e emigrantëve