in

Elhaida Dani në finalen e Eurovision-it. Si votohet nga Evropa

Sonte, në natën finale të Eurovision (RAI” ora 21:00), Elhaida Dani do të këndojë e 26-ta këngën I’m alive me të cilën ajo përfaqëson Shqipërinë.
Për rregulloren e Festivalit Evropian, është e pamundur që qytetarët e një vendi pjesëmarrës të votojnë përfaqësuesin e tyre. Ndaj Elhaida Danin, që sonte përfaqëson Shqipërinë me kodin 26, nuk mund ta votojnë nga Shqipëria por të gjithë shqiptarët që jetojnë në Evropë, duke filluar nga ata në Itali e Greqi.
Nga Italia duhet nisur mesazh me kodin e saj 26 në 475.475.0 nga celularët dhe duke telefonuar në numrin 894.040 (duke shtypur gjithnjë 26 pas mesazhit qeë merrni) nga rrjeti fiks.

Ndërsa nga disa vende të tjera, gjithnjë me sms me kodin e saj 26 si më poshtë:

GREQIA
SMS 19559

MAQEDONIA
SMS 149101

MALI I ZI
SMS 14530

SERBIA
SMS 3323

GJERMANIA
SMS 99599

FRANCA
SMS 72121

MBRETËRIA E BASHKUAR

LANDSLIDE CALL 090152252 (më pas shtyp 26)
MOBILE SHORT DIAL CODE 62252 (ndiq udhëzimet e shtyp 26)

SPANJA
SMS 25152 (Shkruaj CANCION 26)

ZVICRA
SMS 377

AUSTRIA
SMS 090105905

BELGJIKA
SMS 6020

QIPRO
SMS 5511

DANIMARKA
SMS 1212

IRLANDA
SMS 53125

ISLANDA
SMS 90099

IZRAELI
SMS 5000

MALTA
FISSO 522020
SMS 506157

HOLANDA
SMS 9090

SLLOVENIA
SMS *370*26#

700 euro në muaj për më të varfërit? Lombardia do të përjashtojë imigrantët

Eurovision. Elhaida Dani në vend të 9-të për votën popullore, në të parafundit për juritë profesioniste