in

Emisioni televiziv kërkon komikë të huaj

Përzgjedhje për komikë jo italianë – burra dhe gra. Shtëpi prodhimi kërkon komikë, imitues, rrëfyes barcaletash me kombësi jo italiane për një emision të ri televiziv. Kriteret e kërkuara: moshë madhore dhe aftësi e mirë të shprehuri në italisht Për të marrë pjesë kontaktoni në mail: info@produzionialternative.com ose telefon +39 331 3285284

Më datë 17 dhjetor Produzioni Alternative do të zhvillojë një përzgjedhje në Romë për një emision të ri televiziv që do të ketë si protagonistë komikë me kombësi jo italiane. Programi synon dhe shpreson që nëpërmjet gjuhës së komedisë, të ngushtojë dhe anullojë hendekun që na ndan. Duke qenë ky një produkt alternativ, ku për herë të parë në televizion do të jenë subjekte që normalisht nuk bëjnë pjesë në qarqet televizive. Për sqarime apo të dhëna të tjera Tel. : Paolo R. +39 331 3285284

Kur Nënë Tereza vinte në Tiranë/3

Immigrati e consumi: rispondi al sondaggio, telefoni gratis!