in

Eurovision. Shqipëria në vend të pestë falë votave të emigrantëve

Triumfon Suedia. Italia ndalet në vend të dhjetë

Mbyllen tre netët e festivalit evropian të këngës me fitoren e Suedisë. Si çdo vit, ra në sy votimi i ndërsjellë mes Nishliu renditet e pesta duke i siguruar Shqipërisë pjesëmarrjen drejtpërdrejt në finale vitin e ardhshëm. 146 pikët e mbledhura nga Nishliu janë rezultat i televotës së emigrantëve pasi nuk mund të shpjegohet ndryshe fakti që Italia, për shembull, i dha këngës Suus të kënduar nga Rona Nishliu maksimumin e pikëve. Shqipëria mori shumë pikë edhe nga vende të tjera ku shqiptarët janë komunitete të mëdha.

Dhimitri, psikologe në Romë: “Po të ketë internet e ndihmoj menjëherë dhe falas Erigerta Opingarin”

Eurovision. Nishliu në vend të pestë falë televotës së shqiptarëve jashtë Shqipërisë