in

Fermo. Hashash dhe kokainë në garazh. Tre të arrestuar

Sekuestrohen mbi 33 kg drogë

Romë, 30 qershor 2015 – Falë një aksioni të karabinierëve të premten e shkuar janë arrestuar tre shqiptarë: Rezart Begolli, 39 vjeç, Ervis Hasanaj, 32 vjeç, dhe Shpëtim Luzi, 40 vjeç. Të tre të arrestuarit jetojnë në Marche me familjet e me punë të rregullt (i pari në Civitanova e dy të tjerët në Sant’Elpidio a Mare.

Arrestimi i tyre është bërë në një garazh të Sant’Elpidio a Mare të kthyer në magazinë droge. Aty janë gjetur e sekuestruar 300 pako me 33 kg hashash, 300 gr kokainë si dhe mjete për ndarjen e drogës.

Sipas karabinierëve, droga kishte për destinacion plazhet e provincave të Fermos dhe Maceratës. 

Shtetësia italiane. Më shumë info mbi pritjen dhe ç’duhet bërë në rast vonese

Çeku familjar. Nga 1 korriku kufij të përditësuar për të ardhurat e shuma të reja për çeqet