in

Flukset: ja si paraqiten kërkesat

Prezantimi i përgatitur nga ministria e Brendshme. Nga 17 janari mund të niset përpilimi i kërkesave që duhen paraqitur më pas nga 31 janari

Romë, 14 janar 2011 – Botojmë sot prezantimin që ministria e Brendshme ka përgatitur për të ilustruar sistemin e dërgimit të kërkesave për dekretin e flukseve të ardhjes së punonjësve të huaj.

Risia kryesore, veç gjithë ç’kemi thënë në specialen mbi flukset deri më sot është “Mini-client” një program që, kush përpilon kërkesën duhet të shkarkojë në kompjuterin personal, dhe ta përdorë në çastin e dërgesës. Kujtojmë që kërkesat mund të përpilohen që duke nisur nga 17 janari, por që për nisjen e kërkesave duhet pritur i ashtuquajturi “Click day”.

Lexoni me kujdes të gjitha tabelat që ilustrojnë mënyrën e përpilimit të kërkesës. Nëse shtypni mbi tabelë, do t’i shihni ato të zmadhuara.

 

Humb jetën në punë një punëtor shqiptar

Kronika e një vrasjeje në familje