in

Gjithçka mbi pasaportat biometrike shqiptare në Itali

Në këtë faqe të “Shqiptarit të Italisë” do të gjeni çdo lajm që duhet të dini mbi aplikimin dhe tërheqjen e pasaportave biometrike në zyrën konsullore në Romë dhe në konsullatën e përgjithshme në Milano.

Faqja përditësohet rregullisht me çdo lajm të ri mbi ecurinë e procesit, por edhe me përgjigjet e pyetjeve të lexuesve.

Udhëzues

Pyetjet e lexuesve:

A mund të shkoj në Shqipëri përmes Kroacisë me pasaportën jobiometrike?
Kam kërkuar pasaportën e re në Konsullatë e kam kuponin e aplikimit. A mund të shkoj në Shqipëri?

Lexo edhe:

– Në konsullatën e Milanos tani prenotimet bëhen edhe on line, falas

– Ambasadori Kola: “Nuk përgjigjem për Milanon. Ju tregoj modelin tonë” 

– Ministri i Jashtëm Haxhinasto: Do të reagojmë për shërbimin e prenotimit me pagesë në Konsullatën e Milanos 

– Taksa-shtesë mbi dokumentet e Republikës Autonome të Konsullatës Shqiptare në Milano

– MPJ: “Të lejohen shqiptarët me pasaportë jobiometrike të hyjnë në Shqipëri”

– 1 mars: pa pasaportë biometrike jo vetem nuk hyn, por as nuk del dot nga Italia

– Pasaportat biometrike. Nga 1 marsi të tjerat janë të pavlefshme

– Nga 1 marsi, të gjithë me pasaporta biometrike

– Pasaportat jobiometrike skadojnë më 1 mars 2012

– Dita e parë e aplikimeve për pasaporta pranë ambasadës në Romë

– Intervistë me zv.ministrin e brendshëm Poni, në Romë për nisjen e procesit të lëshimit të pasaportave biometrike në Itali

– Në ambasadë, një ditë para nisjes së aplikimeve për pasaportat

– Edhe Ambasada pret pasaportat

Regjisori i ri Koloneci, çmim special në “Corto Castiglionese 2011”

Pasaportat në Romë, mbi 100 aplikime në pesë ditë