in

Kuvendi voton Qeverinë Rama 2. Po sot edhe betimi para Presidentit

Me 78 vota pro dhe 51 kundër, kabineti i ri i qeverisë “Rama 2” dhe programi i saj politik mori votëbesimin e Kuvendit. Nga 136 ligjvënëns që ishin në sallë, 7 nuk votuan.
Votimi u zhvillua rreth orës 7 të mëngjesit të sotëm, pas thuajse 22 orëve fjalimesh e debatesh rreth programit.
Që qeveria Rama 2 të fillojë punën, duhet të bëjë edhe betimin para presidentit të Repulikës Ilir Meta. Ceremonia e betimit pritet të bëhet gjatë ditës së sotme.    

 

 

 

Presidenti Meta për Shqiptarin e Italisë: “Kam ngritur çështjen e pensioneve”

I merr jetën me thikë ish të dashurës. Arrestohet 49-vjeçari