in

Linjë e re tragetesh Bari-Durrës

Tri herë në javë për periudhën e verës

Nga fundi i qershorit një linjë e re tragetesh lidh kryeqendrën puljeze me Durrësin. Janë tragetet e Anek Lines që lidhin dy brigjet e Adriatikut në një udhëtim prej tetë orësh.

Deri më 17 shtator trageti niset nga Bari çdo të martë, të enjte dhe të shtunë e bën lundrimin e kthimit çdo të mërkurë, të premte e të diel. Pas 17 shtatorit, tragetet do të udhëtojnë vetëm dy herë në javë, e do të kthehen sërish tri herë në javë në periuddhën e Krishtlindjeve deri në janar 2015.

Lega Nord: “Aumentiamo le tasse per i calciatori stranieri”

Turismo, cibo, luoghi e tradizioni albanesi a Parma