in

Liqeni i Shkodrës i parë nga hapësira – Fotografia e astronautes

Samantha Cristoforetti, e para astronaute italiane që ka shkuar në hapësirë, gjatë 200 ditëve që planetin mëmë e pa nga shumë larg, ka postuar në profilin e saj Twitter një sërë fotosh të mrekullive të tij.
Mes të tjerash, edhe një të liqenit të Shkodrës me shënimin “Liqeni i bukur i Shkodrës i ndarë mes Shqipërisë dhe Malit të Zi”.

Dhjetë arsye për të vizituar Shqipërinë, “perlën e Mesdheut”

Shqipëria, vendi ku njerëzit burgoseshin vetëm pse dëgjonin “The Beatles”