in

Malet e Shqipërisë, të zbardhura nga dëbora, të admiruara nga Otranto

Një tjetër foto e mrekullueshme mbërrin nga Puglia: malet e Shqipërisë, këtë radhë të mbuluara nga bora.  Mjafton mëngjesi i një dite të kthjellët dhe aparati në duart e një profesionisti, Cosimo Trono, në Otranto që me durim di të presë çastin e duhur për të fiksuar me aparatin e tij atë ç’ka përpara. Rezultati, një panoramë që të lë pa frymë.

Le Vette innevate dell'Albania Otranto(Le)Italy 30 novembre 2015

Posted by Trono Cosimo on Lunedì 30 novembre 2015

Shiko edhe:
“Vendi përballë” i parë nga Salento
O malet e Shqipërisë… të para nga Otranto

 

Ftesa për turizëm ose deklarata e mikpritjes. Çfarë është e si bëhet?

Mbi 10 mijë të sapolindur kanë të paktën njërin prind shqiptar. Noemi e Gabriel, emrat në modë