in

Mogherini e miss-et e politikës shqiptare (Foto)

Federica Mogherini, përfaqësuesja e lartë e BE-së, dje në Tiranë, veç mesazheve që dha, ra në sy për thjeshtësinë. Ndryshe nga shumica e deputeteve (me ndonjë përjashtim të rrallë, si ministrja e Mbrojtjes Kodheli, për shembull) që e pritën, Mogherini ishte veshur shumë thjesht e ishte shumë pak e lyer (për të mos thënë aspak). Ja disa nga fotot e botuara sot në mediat shqiptare, disa prej të cilave nuk u shpëtoi ky detaj:

 

 

Shkarkimi i konsulles së Milanos. Reagimi i shoqatës “Të gjithë së bashku”

“Unë dhe ti jemi të barabartë”, la comunità musulmana contro la violenza sulle donne