in

Napoli. Arrestohet 32-vjeçari Dani, në kërkim ndërkombëtar nga shtatori 2013

Ishte i dënuar me dhjetë vjet burg

Romë, 14 dhjetor 2014 – Ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar në shtator të vitit të shkuar, arrestohet javën e fundit nga Karabinierët e Napoplit. Është fjala për 32-vjeçarin Lefter Dani që duhet të vuajë 10 vjet burg për vjedhje, grabitje dhe imigracion klandestin, në bashkëpunim me të tjerë.

Dani është arrestuar në provincën e Napolit, në një banesë pranë të cilës Karabinierët kanë pikasur fillimisht makinën e tij.

Romë. Udhëtonte me 100 kg marihuanë në makinë, arrestohet

Si festonim Krishtlindjet e Vitin e Ri në Shqipërinë e diktaturës