in

Operacion antidrogë në Asti. Arrestohen 31 persona

Zbulohet një trafik droge në veri të Italisë me vlerë prej mëse 10 milionë eurosh

Romë, 4 qershor 2013 – Një organizatë kriminale italo-shqiptare e specializuar në trafikun e drogës mes Holandës dhe Italisë, është shkatërruar nga karabinierët e Astit.

Karabinierët kanë arritur të dokumentojnë një trafik të mëse 30 kg drogë me vlerë tregu mbi 10 milionë euro. Mëngjesin e sotëm, Komanda provinciale e Astit ka nisur kontrollimet dhe ka arrestuar 31 persona, italianë e shqiptarë, që vepronin kryesisht në qytetin e Astit e në zonat përreth, por edhe në provinca të tjera të Italisë së veriut dhe Holandë.

Gjatë operacionit të sotëm u sekuestruan 3 kg kokainë, arkë klandestine dhe u kapën në flagrancë 15 persona.

Borghezio espulso per razzismo dal gruppo Efd dell’Europarlamento

Marsida Koni sjell muzikën e kompozitorëve shqiptarë në skenat italiane