in

Pasaportat biometike. 15 zyrat që i shpërndajnë, të hapura edhe të shtunën

Nga ora 8:30 deri në mesditë

Tiranë, 21 gusht 2015 – Për t’i bërë ballë numrit të lartë të kërkesave për pajisjen me pasaportë biometrike kryesisht nga emigrant që ndodhen në këtë periudhë në Shqipëri, ministria e Brendshme njofton sot se zyrat që shpërndajnë këto dokumenta në 15 qytete në gjithë vendin Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Gjirokastër, Kavajë, Korçë, Kukës, Lezhë, Lushnjë, Peshkopi, Sarandë, Shkodër, Tirandë dhe Vlorë do të jenë të hapura edhe ditën e shtunë, më 22 Gusht. Do të mbahen hapur nga ora 08:30 deri në mesditë, por do t’ushërbejnë të gjithë qytetarëve që ndodhen para sportelit edhe pas kësaj ore.

Ministria bën të ditur se kjo masë do të jetë në fuqi edhe për fundjavat e ardhshme, për sa kohë që fluksi i kërkuesve do të mbetet i lartë.

Lexo edhe: Pasaportat biometrike. Mbi 150 mijë lëshuar të miturve po skadojnë

Anija, il documentario di Roland Sejko, su RAI 5. Venerdì, 21 agosto, alle 21:15

L’arte di vendere. Dal Mustafà di Roma al Muhammad di Londra