in

Prezantohet himni i Aleancës Kuq e Zi

Kreshnik Spahiu, Reshat Arbana, Lorik Cana, Gjergj dhe Xhejsi Jorgaqi, Genta Ismajli, Tuna dhe Erjon Korini kanë prezantuar videoklipin e himnit të Aleancës Kuq e Zi.

Teksti i himnit:

Mjaft ti ke duruar nëna ime Shqipëri.
Toka ime e bukur, të adhuroj.
Shekujt ëndrrën tonë s’e ledhatuan kurrsesi.
Kuq e Zi do të jetë Aleanca për këtë Shqipëri

Ref: Shqipëria zemra ime, shqipja kuq e zi.
Çdo njeri nga ne tjetër emër s’ka.
Tjetër fe s’kërkon, vetëm shqiptar

Për çdokënd që ndihet brenda vetes një shqiptar.
Që nga lashtësia mbijetojmë.
Prej nga Iliria dhe emri Arbëri.
Kuq e Zi do të jetë aleanca për këtë Shqipëri

 

Ndalimi i mbulimit të fytyrës me vello diskutohet në Dhomën e Deputetëve

“Kampion bote nga Asgjëja”, filmi i Pepos në festivalin e filmave sportivë në Milano