in

Protestat në Shqipëri: përforcohen kontrollet në Puglia

 

Romë, 1 shkurt 2011 – Agjencia e lajmeve Ansa bën të ditur se komanda e përgjithshme e kapitanerive të porteve po forcon komandat vendore në Puglia, Reggio Calabria, Catania e Palermo për shkak të kushteve politike në disa vende të Afrikës Veriore dhe në Shqipëri.

“Nuk përjashtojmë shtimin e barkave me ngarkesat e tyre njerëzore, deklaroi kryeinspektori, admirali Marco Brusco, komandant i Kapitanerive të Porteve gjatë vizitës së tij në Genova.

Komanda po transferon njerëz dhe mjete nga zonat qendër veriore drejt 4 kapitanerive të porteve italiane jugore.

Flukset: deri në orën 18.00 paraqiten 9.505 kërkesa për shqiptarë

Anulimi i kontratës telefonike. A duhet paguar?