in

“Statt’n là”. Apeli i Sora Cesiras, migrantëve

Parodia më e re në rrjet. Bee Gees u shpjegojnë migratëve pse është më mirë të mos vijnë në Itali: “Don’t te convien”

Romë, 30 nëntor 2011 – “Well damm rett, don’t abbandon  your Paes, it’s pericoluous don’t te convien..”. “if yuo are from Albania, Nigeria Fukushima, Statt’n là, statt’n là”.

Është ky ersioni i rishikuar i Staying Alive i vënë në internet nga Sora Cesira, muzika dhe imazhet të Bee Gees, por teksi dhe interpretimi i blogerit të famshëm për paroditë e veta. Që tani paraqet bëmën më të fundit: “Qeveria italiane luan kartën Bee Gees për të bindur miqtë refugjatë të mos lënë vendlindjen e tyre. duket se në Itali do të vijnë kohë të vështira…”

 

“Heart Quake”, historia e nënës kosovare, fiton ViaEmiliaDocFest

Familja Zogu. Historia e ikjes dhe e kthimit në Shqipëri