in

Romë. Arrestohen 5 persona, sekuestrohen 800 kg drogë

Mariuhana e sekuestruar e hedhur në treg ka një vlerë mbi një milion euro.

Romë, 14 janar 2014 – Policia e kryeqytetit në bashkëpunim me atë të Frosinones, kanë arrestuar pesë shqiptarë që të gjithë anëtarë të një bande kriminale të dhënë pas shpërndarjes së drogës në Lazio.

Pesë shqiptarët janë arrestuar më 10 janar në zonën e Anagnit, provinca e Frosinones sepse janë gjetur me 800 kg marihuanë të fshehur në brendësi të një blloku mermeri që transportonin me një Tir. Sipas forcave të policisë, droga e sekuestruar ka një vlerë tregu mbi një milion euro.

(Ndiqni Shqiptariiitalise.com edhe në Facebook dhe Twitter)

Panebianco e il governo dell’immigrazione: “Cristiani dentro, musulmani fuori”

Lega: “M5S bashkëfajtore e pushtimit të Italisë nga imigrantët”